Annedortemichelsen
17. august 2017

STORT KONCERTEFTERÅR

STORT KONCERTEFTERÅR

Efteråret står for døren, og de næste måneder bliver travle. Allerede på lørdag d. 19. august spiller Anne Dorte & Maria og deres Lykkeligste band i fuld opstilling på torvet i Esbjerg og Søndag d. 27. august om eftermiddagen,  er der fritluftskoncert v Fredtoften i Kokkedal. Se alle detaljer under menupunktet: Koncerter.

I starten af september optræder Anne Dorte Michelsen som solist bla. til TV2’s rockshow, der løber af stablen i Horsens centrum d 1/9. D. 15 september  medvirker Anne Dorte, også som solist til Århus Universitets store årsfest i Århus Musikhus, med kæmpe  band under ledelse af Per Christian Frost.  

Efter en længere øveperiode indleder Anne Dorte og Maria d. 21 september deres akustiske turne, som løber over 5 uger i sept/okt og senere 5 uger i foråret. 

Sammen med Peter Dencker: Vokal og keyboards, Johan Jørgensen: Vokal og guitar, samt Mads Michelsen på percussion, spiller Anne Dorte & Maria en lang række hits fra deres  karrierer, og supplerer med nye sange og historier fra før og nu. Det bliver en mere intim og lyttende oplevelse end de fantastiske fester som de to sangerinder er kendt for at skabe, når de stiller op med fuldt band. Den akustiske turne er således også med siddende publikum. Men man kan jo altid rejse sig…. og efter en snigpremiere i sommers på Brundby Hotel på Samsø at dømme, så bliver festen ikke mindre, men får bare en anden karakter, når hele salen synger med og hengiver sig til alt fra Lykkelige familier til .Mandagstævnemøder. 

Se hele turneen under menupunktet “Koncerter”

Efteråret rundes af med en række private arrangementer, solokoncerter  og endelig en god håndfuld jule/kirkekoncerter med Anne Dorte Michelsens trio: “Den tålmodige trio” som udover Michelsen selv består af Jesper Bo Hansen på vokal og klaver, og Johannes Nørrelykke på vokal og guitar. Sammen spiller de en række kendte, danske vinter og julesange og salmer suppleret med Anne Dortes egne kendte, intime ballader og sange.   Se også disse koncerter under Koncerter.