Annedortemichelsen
1. september 2014

MICHELSEN OG MOLEKO RAMMER TOPPEN AF POPPEN

MICHELSEN OG MOLEKO RAMMER TOPPEN AF POPPEN

Anne Dorte Michelsen var søndag vært i programmet Toppen af poppen, hvor hendes kendteste numre blev fortolket af kolleger. Det blev en både festlig og rørende aften, der klart demonstrerede danske sangere og sangskriveres store betydning og evne til at tale til publikum og ramme hele følelsesspektret. Har du TV2 play kan du se eller gense programmet her:  http://play.tv2.dk/programmer/underholdning/tv-shows/toppen-af-poppen/anne-dorte-michelsen-paa-toppen-snigpremiere-87310/

Hør bl.a. Barbara Molekos version af “Indianer” der lige nu ligger nummer et på iTunes, ligesom albummet med alle fortolkningerne af Michelsens sange ligger nummer 2. Hør også Clemens rørende “En (u)lykkelig familie” fremført  i mol. Rasmus Walter fortolker med sin smukke stemme “Jeg har lagt mine våben” Poul Krebs gør “Ud under åben himmel” til sin egen, Wafande og Moleko skaber en fest ud af “Sig du kan li’ mig” og Jørgen Klubien er sej og svedig i “Før eller siden” Sangene lever.

Anne Dorte: “Det var en af mit livs helt store aftner, tusind tak til alle der var med TV folk, musikere, journalister og ikke mindst de andre kunstnere”