Annedortemichelsen
22. februar 2020

FORÅR PÅ VEJ – OG MASSER AF KONCERTER

 

Hvis vi siger det længe nok, sker det: Foråret kommer. Og med foråret indleder Anne Dorte Michelsen to store koncerterturneer.

Fra d 5. marts, med premiere i Odeon i Odense, rejser Anne Dorte & Maria på tur rundt i landet, hvor de sammen med deres band: “Det lykkeligste lille band” spiller op til dans, fællessang og lytning, i en svingende, men nedskaleret musikalsk udgave, med percussion, akustisk guitarer, klaver/keys og masser af kor.  Koncerten hylder alle duoens største og mest ikoniske hits, blandet blidt op med nye sange fra albummet Michelsen&Bramsen (2018) og duoens helt nye single: ‘Ta’ mig med til Malaga’

Alle koncerterne kan findes under menupunktet ‘Koncerter’ inkl. information og links til billetsalg.

SOLO

I april tager Anne Dorte så alene ud med sit soloshow: SOLO, og her venter en musikalsk vandring fra de helt stille ballader, der gjorde Michelsen til en stjerne ikke bare i Danmark og  Norden, men også i Japan… Herfra via flere af de store 80’er hits fra solokarrieren og Tøsedrengenes tid, til Venter på far’s hymner fra den evige opvask. Endelig kommer der sange fra det desværre skammeligt oversete show “Akut Cabaret” om finanskrisen og dens følger. Publikum får endnu en chance for at tage disse nationaløkonomiske perler til sig, forhåbentlig nu ude af krisens klør og klar til at grine af den.

Alle koncerterne kan findes under menupunktet ‘Koncerter’ inkl. information og links til billetsalg.