Annedortemichelsen
24. oktober 2014

INDIANER OG JEG HAR LAGT MINE VÅBEN STØTTER KNÆK CANCER

INDIANER OG JEG HAR LAGT MINE VÅBEN STØTTER KNÆK CANCER

Lørdag optræder Maria Bramsen og Anne Dorte Michelsen sammen med Barbara Moleko og Voice børnekor i det store Knæk Cancer TV show med sangen INDIANER,  for at støtte op om kampagnen. I et 5 minutter langt Medley, der båede rummer Molekos version af sangen, den originale version og et syng-med stykke sammen med koret, bliver det klassiske nummer foldet ud fra scenen. Samme dag i Godmorgen DK synger Rasmus Walter sin meget fine version af JEG HAR LAGT MINE VÅBEN. Også til støtte for Knæk Cancer kampagnen.

Det var ellers på et hængende hår, at der ikke blev ændret på teksten til JEG HAR LAGT MINE VÅBEN under indspilningerne til Toppen af Poppen. Rasmus Walter havde fundet en udgave af teksten på internettet, med den kryptiske linie: Jeg vil ikke være bukken mere…. I virkeligheden skulle han synge: Jeg vil ikke bære våben mere. Under optagelsen troede Anne Dorte først, hun havde hørt forkert, men ved 2. gennemspilning blev det klart, at han virkelig sang, at han ikke ville være en buk….. Så blev fejlen rettet.

Til alle der ønsker at læse de korrekte sangtekster: Se under Musik, og hvert enkelt album, der står samtlige tekster.